Kalevalaiset Energiat® energiahoitokoulutukset

KE -koulutukset ovat laajamittaisia energiahoitokoulutuksia, joissa pyrin välittämään uudenlaista ajattelutapaa elämässä ja tietoisuuden evoluutiossa etenemiseen. Pohjalla on useitakin erilaisia tutunnimisiä energiahoitomuotoja, joihin saat valmiudet samalla. KE -kursseilla opitaan Usui Reiki, Karuna ki, Kalevalainen Seichim, Hopeanviolettiliekki, Violet Flame Reiki, Kundaliinireiki ja muutamia muita tapoja tehdä energiahoitoa ja itsekehitystä. Lisäksi opetan kehittämäni Kalevalaiset Energiat®, joka sisältää useita erilaisia energia-ajatuksia ja tekniikoita.

Koulutukset ovat jaettu reikikursseista tuttuihin tasoihin: ykkös-, kakkos- ja kolmoskurssi. Kolmonen jakautuu lisäksi aloitusvaiheeseen ja opettajavaiheeseen. Aloitusvaihe on tarkoitettu kaikille ja opettajavaihe on niille, jotka haluavat opettajapätevyyden esim. Usui Reikiin. Kalevalaisia Energioita ei (ainakaan tällä hetkellä) opeteta opettamaan, vaan ne ovat oman kehityksen apuvälineitä. Kursseilla on todella laaja asiasisältö, joten laajensin niitä pelkästä viikonloppukurssista kolmen päivän kokonaisuuksiksi. Esim. ykköskurssilla käymme kahtena päivän Usui Reiki ym. asioita harjoitellen ja sitten noin kuukauden päästä käytämme yhden päivän Kalevalaisten Energioiden oppimiseen ja hoitoharjoitteluun sekä jonkinlaiseen opinnäytteeseen. Kalevalaisia Energioita opetetaan kuitenkin jo perusviikonloppuna jonkin verran myös. Kotiopiskelu on myös tärkeä osa kurssia. Jokainen kurssipäivä on myös energiatyötä, jossa kurssilaisten ja opettajan ryhmän dynamiikka hoitaa kutakin erikseen ja yhdessä sekä kollektiiviamme eri tasoilla. Ryhmä koostuu yhdestä tai useammasta opiskelijasta sekä opettajasta.

Koulutuksen laajan asiasisällön vuoksi olen myös rakentanut yhdistettyjä ykkös- ja kakkoskursseja, jolloin koulutus koostuu muutamasta intensiiviviikonlopusta sekä niiden välillä tapahtuvasta itseopiskelusta. Tällainen koulutuskokonaisuus kestää 4-6 kuukautta tai pitempäänkin. Siihen voivat osallistua myös pelkästään ykkös- tai kakkoskurssia haluavat (intensiiviviikonloput käsittelevät eri kurssitasojen ohjelman eri kertoina) tai jo ko. Usui Reiki -kurssitasot suorittaneet kertaamisaikomuksessa.

Sovi itsellesi sopiva kurssiaika kanssani! Kalevan Tähden ajankohtaista sivulta (tai vasemmasta palkista) löydät valmiiksi asetetut ajankohdat..

Voit kysellä minulta KE 1-2 -kurssia, jos olet esim. reiki ykköskurssia tai reiki kakkoskurssia vailla vielä ja kiinnostuit tästä mahdollisuudesta. Tällä yhdistelmäkurssilla käsittelemme kummankin kurssitason asiat, siten että osallistua voi 1. jaksolle jos tarvitaan ykköskurssia tai 2. jaksolle jos tarvitaan vain kakkoskurssia. Mieluiten tietenkin jo ykkösenkin käynyt käy kerraten 1. jakson. Muista, että joka tapauksessa on kolmaskin jakso, joka on lisäopin, kertaamisen ja näytön jakso. Myös ykköskurssilaiset käyvät tämän 3. jakson. 3. jakso pidetään noin kuukauden päästä intensiiviviikonlopusta ja se vaatii noin 5 tuntia aikaa. Kurssipaikka on Hakalissa Lappeenrannassa tai sovitussa paikassa muualla.

Kursseja voin järjestää myös tilauksesta paikkakunnallasi jos järkkäät kurssipaikan ja kurssilaisia (laitamme myös ilmoituksia eri paikkoihin, jota kautta voi kurssilaisia löytyä lisääkin). Järjestäjä voi saada kurssimaksustaan etua riippuen kurssilaisten määrästä, tuloni kustannuksista yms. tekijöistä. Ota yhteyttä vaikka et vielä tietäisi saatko porukkaa liikkeelle.

Jos tarvitset kurssia, eikä minulla ole sopivaa kalenterissa esillä niin ota silti yhteyttä, sillä voimme räätälöidä sopivat kurssiajat.

Kurssien hinnat ja ennakkovaatimukset:

  • Kalevalaiset Energiat® 1 -energiahoitokurssi: 180-222,00 euroa. Ei vaatimuksia.
  • Kalevalaiset Energiat® 2 -energiahoitokurssi: 333,00 euroa. Vähintään Usui Reiki ykköskurssi tai KE ykkönen käyty minulla tai muulla opettajalla. Suositellaan KE ykkösen käymistä (Usui Reiki ykkösen käyneelle etua hinnasta)
  • Kalevalaiset Energiat® 3A -energiahoitokurssi: 777,00 euroa. Vähintään Usui Reiki kakkoskurssi tai KE kakkonen käyty minulla tai muulla opettajalla.
  • Kalevalaiset Energiat® 3B -energiahoitokurssi: 222,00 euroa. Vaatimuksena on 3A -kurssi. 3A -kurssi voi olla keskenkin.
  • Kysy myös pelkkää Usui Reiki -kurssia: reiki ykköskurssi 110-150 euroa, reiki kakkoskurssi 255 euroa, reiki kolmoskurssi 999 euroa. Ykköskurssin hinta riippuu kurssilaisten määrästä.
  • Tulossa energiahoitajille räätälöityjä kursseja, jossa käymme läpi syvällisesti ajan kanssa energiahoitamiseen liittyviä asioita. Kurssi tarkoitettu erityisesti hoitoja ammattina tekeville (mutta myös muille, joita asia kiinnostaa).
  • Kurssit ovat tarkoitettu tavallisille hyville ihmisille.
  • Kertaajille: KE -kursseista -25% jos olet käynyt vastaavan Usui Reiki tason. Yhtä kurssia pidempään koulutusjaksoon ryhtyvälle Usui Reiki ykköskurssin tai kakkoskurssin pohjalla omaavalle voidaan järjestää enemmänkin etua. Usui Reikikurssin suorittaneille suositellaan käymään KE -kurssit ykkösestä alkaen, vaikka tämä menettely ei ole pakollinen. Hinnat voivat muuttua ja se oikeus pidätetään. Osamaksujärjestely sopii. Kullekin kurssille on 50 euron ennakkomaksu, joka palautetaan mikäli kurssi perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa kurssin alkamisajankohdasta. Ennakkomaksu on osa kurssin hintaa. Kaikki hinnat sisältävät alvin.
  • Voit varata paikkasi sähköpostitse tai puhelimitse (ks. yhteystiedot).

Lyhyt esittely kaikista koulutuksistani

Nettikaupassamme kursseista tarkempaa tietoa.

Kalevalaiset Energiat® energiahoitokoulutus

testimonial

“ Tämän vaativan koulutuksen aikana opitaan tapoja kehittää tietoisuuttaan. Koulutus antaa energiahoitajan tiedot ja taidot. Koulutus voidaan käydä kokonaan tai ne tasot jotka haluaa. ”

Usui Shiki Ryoho -reikikurssit

testimonial

“ Usui Reiki ykköskurssi, kakkoskurssi ja kolmoskurssi. Opi hieno energiahoitotapa. Koulutuksessa ykköskurssilla valittavana neljä vihkimystä tai yksi yhdistetty, jolloin opetetaan myös tiibetiläinen reiki.”

Reikitekniikkakurssit

testimonial

“MaaIlma, VesiTuli ja Tila sekä yhdistetty koulutus. Upeat energiatyön koulutukset. Käy näitä niin usein kuin haluat. Energiatyötä, hoitamista ja meditointia.”

Ilmarisenliekki

testimonial

“Puhdistaa ja avaa energiatukkeumia. Sisältää vihkimyksen Ilmarisenliekkiin ja Hopeanviolettiliekkiin. Sopii erityisesti jo reikikursseja käyneille. Ilmarisenliekki on Kalevalainen Energia.”

Violettiliekkireiki 1-4

testimonial

“ Hieno nelitasoinen energiahoitokoulutus. Suoritetaan etäkurssina. Violettiliekki on puhdistavaa ja hoitavaa energiaa. Tunnetaan myös Violet Flame Reikinä.”

Kalevalaiset Energiat® valtuutus

testimonial

“ Nämä tilaisuudet ovat tarkoitettu koulutuksiani käyneille opiskelijoille. Niiden tarkoituksena on tarjota lisää energiatyöskentelyä ja auttaa eteenpäin energiatiellä.”

Päivitetty viimeksi 23.8.2012

Design provided by Free Website Templates.